Η Εταιρεία

Η J&M HOME IKE ιδρύθηκε ως μια ιδιωτική εταιρία που ειδικεύεται στις εισαγωγές και εξαγωγές ειδών οικιακής χρήσεως και επίπλων κάθε είδους. Η εταιρεία στεγάζεται σε κτιριακές εγκαταστάσεις 4.000 m² από όπου εξυπηρετεί πελάτες στο εσωτερικό της Ελλάδας καθώς και πελάτες σε διεθνείς αγορές.


Μέσω της προώθησης των Brands S&P Salt & Pepper, Bobble, Hd Home Design και άλλων προϊόντων που διακινεί η εταιρεία στις αγορές της, προσπαθεί με την σωστή επιλογή και ανάπτυξη των δικτύων διακίνησης της, να προσφέρει τον άριστο συνδυασμό ποιότητας - τιμής με ένα και μόνο σκοπό, την ικανοποίηση των πελατών της.


Μένοντας πιστοί στο πελατολόγιο μας και τους συνεργάτες μας, διατηρούμε και το πάθος μας για αυτό που κάνουμε.Είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους μας τηρώντας τις υποσχέσεις μας, αναζητώντας λύσεις και συνεχίζοντας να αγωνιζόμαστε για ανάπτυξη και πρόοδο. Η στρατηγική της επιτυχίας μας στηρίζεται στη δυνατή σχέση, μέσω της οποίας δημιουργείται η καινοτομία. Η καινοτομία είναι το οικοδόμημα της εταιρείας μας.